10 túl szexi GIF, amit Kit Harington barátnője semmiképp sem akarna, hogy láss

Kálmán Zsófi

De mi akkor is megmutatjuk!

Meg vagyunk róla győződve, hogy Jon Snow nem csak a Trónok harca-fanok szívét dobogtatta meg. A szuperszexis karaktert még az is kinézte magának, akit amúgy hidegen hagy a sorozat, esetleg amúgy sincs oda a hosszú hajú, szakállas pasikért. Ez a hatalmas hisztéria egyébként abszolút jogos, de legalábbis mi megértjük, átéljük és szenvedünk miatta nap mint nap, hisz nem ragozzuk toovább: Kit Harington álompasi. Olyannyira, hogy tinilányokat megszégyenítő lelkesedéssel tudjuk órákig nézegetni a róla készült képeket, meg amúgy is, mi van akkor, ha van róla egy poszter az irodánkban?

Csakhogy Kit szíve sajnos foglalt, sőt, a sztár pont a közelmúltban kérte meg Rose Leslie kezét, szóval úgy tűnik, tényleg komoly a színfalak mögött szövődő szerelem. És ha ennek így kell lennie, akkor kihúznánk a Jolly Jokert, amivel az erősebbik nem előszeretettel él:

Nézni azért szabad, nem?

-

Bizony szabad, és most össze is gyűjtöttük a legforróbb GIF-eket, amiket csak találni lehet a neten Kit Haringtonról. És ezzel együtt innen is a következőt üzennénk neki.

Kedves Kit!
Lehet, hogy a tél közeleg, de te akkor se vegyél fel pólót soha többé!

-

Szóval így végezetül mi mást mondhatnánk? Jó szórakozást!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 túl szexi Kit Harington – GIF