Nem bírjuk kivárni! Újabb világsztár érkezik Budapestre, akiért tuti, hogy te is odáig vagy!

Getty Images
Menyes Barbi

A világ egyik legszexibb pasija hónapokat tölt majd nálunk!!!

Olvasd el ezt is!
Elképesztően édes fotók készültek Bradley Cooper és Irina Shayk kisbabájáról

Lassan tényleg Budapest lesz az a város, ahol tuti összefutsz egy hollywoodi sztárral. Még most is alig bírjuk feldolgozni, hogy Ashton Kutcher és Mila Kunis mennyire cukik, és milyen szívesen pózolgatnak rajongókkal, s milyen jókat buliznak itt nálunk, máris azon törjük a fejünket, vajon hogyan futhatnánk össze a hamarosan Magyarországra érkező

BRADLEY COOPERREL!

forrás: GettyImages

Igen, jól olvasod, a Másnaposok és a Napos oldal szexi szívtiprója januártól hónapokat tölt majd nálunk, és nem is akármiért! Itt forog ugyanis Mundruczó Kornél új, Deeper című filmje, amiben a főszerepet az újdonsült apuka játssza.

Olvasd el ezt is!
Mila Kunis Budapesten ünnepelte a szülinapját: belvárosi helyen járt az ünnepen

Az origo.hu információi szerint korábban úgy volt, hogy a mélytengeri thrillert egy skóciai tengeralattjáró-bázison forgatják, és szóba került az is, hogy a magyar rendező Amerikában fogja elkészíteni első hollywoodi filmjét, végül azonban hazánkra esett a választás. A Deeper az elejétől a végéig vízben játszódik, abszolút egyszemélyes film lesz, így lehetséges, hogy a Korda-stúdió ad majd otthont a munkálatonak.

A forgatás januárban kezdődik, és legalább 4 hónapig tart majd, így bőven lesz alkalmunk összefutni a színésszel. Azt még nem tudni, Bradley magával hozza-e kedvesét, Irina Shayk szupermodellt és féléves kislányukat. Irina egyébként már járt nálunk: 2013-ban apró szerepet kapott a Dwayne Johnson főszereplésével készült Herkulesben, aminek egy részét szintén itt készítették.


Nemrég Bradley Cooper kolléganője, Jennifer Lawrence is Budapesten sétálgatott: nézd csak!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Jennifer Lawrence Budapesten sétálgat!