Elképesztően édes fotók készültek Bradley Cooper és Irina Shayk kisbabájáról

Getty Images
Kerekes Vivien

Először készült fotó a kis Lea arcáról!

Márciusban született meg Irina Shayk és Bradley Cooper első közös gyermeke, azonban a választott néven kívül nem sokat árultak el a kislányról. Persze ezen nem lepődtek meg a rajongók, ugyanis a páros már a terhesség alatt is nagyon elzárkózott attól, hogy bármilyen részlet is napvilágot lásson erről az időszakról. Tegnap viszont egy szemfüles fotós lencsevégre kapta, ahogy a Victoria's Secret-modell Leával sétálgatott a parkban, a képeken pedig először látszik a kislány tündéri arca is!

Noha a kislány most jelentősen leköti a páros idejét, ez még nem jelenti azt, hogy egész nap otthon üldögélnek. Múlt héten például mindenki irigykedett rájuk, miután néhány barátjuk társaságában Tahitire utaztak, hogy a tengerparton pihenjék ki az elmúlt hónapokat. Irina pedig azokon a fotókon is klasszul nézett ki, de persze ezzel senkit sem lepett meg; már két héttel Lea születése után is szuper képek készültek róla!

Olvasd el ezt is!
Bradley Cooper hasonmása hollywoodi eseményekre próbál belógni

Hollywoodban megszokott, hogy a legtöbb híresség néhány héttel a szülés után tökéletes alakot villant, de azért akadnak olyanok, akiket ez egy cseppet sem érdekel.

Ezek a sztárok például kicsit sem foglalkoznak azzal, mikor lesz ismét lapos hasuk!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
11 idézet híres anyukáktól, akik tesznek rá, hogy mikor megy vissza a hasuk