20 lányt küldtek haza a szigorú gimiből a ruháik miatt – a fiúk vágtak vissza, méghozzá zseniálisan!

Getty Images
Noémi

Mindenki ilyen osztálytársakra vágyik!

Olvasd el ezt is!
Láttad már Csobot Adél tablóképét? Meg fogsz lepődni, mennyire másként festett akkor a magyar énekesnő!

A kaliforniai San Benito High School középiskolából nemrég húsz lányt küldtek haza, mert az iskola vezetése szerint a diákok nem feleltek meg az egyébként igen szexista öltözködési szabályoknak. A lányok helyett azonban a fiúk vágtak vissza!

Olvasd el ezt is!
Egy tini nyári tennivalólistájától azonnal nosztalgikus hangulatod lesz

A lányok iskolatársai azon háborodtak fel, hogy a csajokat korábban nem is figyelmeztették,sőt, a középiskola egy ideje már nem is tartotta be a saját szabályait. Egy korábbi évkönyv fotózása során például simán viselhettek a lányok pánt nélküli felsőt.

A fő ok most az volt, hogy a lányok a vállat szabadon hagyó felsőben mentek iskolába, ez pedig ellenkezik a suli szabályaival. Korábban ebből sosem volt gond, most azonban mégis hazaküldték a csajokat. A fiúk reakciója pedig mindent felülmúl! Az iskola vezetője, Adrian Ramirez szerint végre normális kommunikáció indult el a vezetés és a diákok között, hamarosan pedig valószínűleg kissé újraírják a szabályokat.

Most jöjjenek a fiúk, akik a lányok helyett magukra vállalták, hogy visszavágjanak a vezetésnek, mi pedig imádjuk őket ezért!

Semmi kétség: ilyenek a lovagok a 21. században!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Zseniálisan vágtak vissza a középiskolás fiúk a szexista vezetésnek

Boredpanda.com