Láttad már Csobot Adél tablóképét? Meg fogsz lepődni, mennyire másként festett akkor a magyar énekesnő!

Instagram/adelcsobot
Noémi

Mit szóltok a frizurájához?

Olvasd el ezt is!
Csobot Adél először beszélt egy számára nagyon nehéz időszakról

Csobot Adél 2012-ben bukkant fel az X-Faktor harmadik szériájában Malek Miklós mentoráltjaként, a népszerűsége pedig azóta is töretlen. Adél csak 23 éves, de már egy kisgyermek édesanyja, és nem volt olyan régen, amikor elballagott a középiskolából.

A napokban elő is került az énekesnő tablóképe, amin azért még lényegesen másként festett Adél. A mosolya semmit sem változott, a frizura azonban nagyon más volt: a gimit fiús, rövid hajjal fejezte be, az utóbbi években azonban mindig hosszú hajjal láthattuk.

Na, mit szólsz Adél tablóképéhez?

Persze nem csak Csobot Adél változott rengeteget a tablóképének az elkészülése óta: korábban megmutattuk, hogyan festett Dukai Regina, Iszak Eszti és Palvin Barbi akkor, amikor végzett a középiskolában. Hát, meg kell hagyni, elég sokat változtak! De a hollywoodi filmcsillagokról is készültek ám meglepő fotók – azokat itt találod!

Olvasd el ezt is!
Dúl a love! Csobot Adél és Istenes Bence megtette, amire a legtöbb szülő nagyon vágyik – fotó!

A gimis időszak a legnagyobb sztárok életében is nagyon meghatározó volt, s nemrég összeszedtük, kikkel randiztak a hírességek, mielőtt világszerte ismertek lettek volna!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Velük randiztak a sztárok a hírnév előtt