Hosszú Katinka egy mázlista! Shane Tusup szerelmi vallomásától mi is elolvadtunk!

Instagram/shanetusup
Noémi

Most komolyan, ki ne vágyna ilyen pasira?

Olvasd el ezt is!
Nem csak dresszben szexi! Apró bikiniben pózol Hosszú Katinka

Katinka és Shane népszerűsége egészen elképesztő, hiszek ők azok, akikről lerí, hogy imádják, inspirálják és őrülten szeretik egymást, ezt pedig nem félnek vállalni a közösségi platformokon sem. Időnként előkerül egy cuki szerelmi vallomás vagy egy megható üzenet, Shane Tusup írása azonban most mindent felülmúl.

Olvasd el ezt is!
Megérkezett Budapestre Hosszú Katinka anyósa és apósa – Családi fotó!

Katinka és férje a napokban ünnepelték a 4. házassági évfordulójukat, ez alkalomból pedig mindketten posztoltak az Instagramra. Katinka elég szolid üzenetet írj a férjéhez:

Az elmúlt 4 év volt életem legszebb 4 éve, és még sok ilyen lesz amit együtt fogunk élvezni. Boldog házassági évfordulót Shane Tusup.

-

Shane azonban nem fogta vissza magát, és egy csodás szerelmi vallomással kedveskedett a világklasszis úszónőnek.

Mi olvadozunk, és tuti, hogy te is fogsz!

A világ legszebb nője, a feleség, aki a világ legszerencsésebb emberévé tett, és a legfontosabb, hogy a legjobb barátom, akire tényleg mindig számíthatok. Minden egyes nap egy kaland, és ő az a valaki, aki még a legunalmasabb helyzetet is különlegesen mókássá teszi. Boldog vagyok, hogy találkoztunk, és remélem, tudod, hogy imádom veled az életemet!

Tudom, hogy ez a negyedik házassági évfordulónk, de ennél sokkal fontosabb, hogy ez a 9. évfordulónk együtt, párként. A legcsodálatosabb 9 év, amit egy párnak csak el lehet képzelni! Hiszen a történeteink már most olyanok, hogy a leendő gyerekeink biztosan azt hiszik majd, hogy ezeket csak mi találhattuk ki. Nem vagyok abban biztos, hogy fejlődünk évről évre, de abban igen, hogy izgatottan próbálkozom veled! Minden reggelt nagyon várok, amikor melletted ébredek fel. Édesem, te és én vagyunk a világgal szemben. Mindig és örökké! ... És örökké... igen! Örökkön örökké... Ezt tulajdonképpen az esküvőnkön is említettük... capisce!?!?!”

-

Katinka és Shane igazi álompár: a következő képeket egyszerűen imádjuk róluk!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Hosszú Katinka és Shane Tusup esküvője