Megérkezett Budapestre Hosszú Katinka anyósa és apósa – Családi fotó!

Izabella

Először járnak Magyarországon.

Fontos nap jött el a Hosszú-Tusup család életében, ugyanis Hosszú Katinka férjének, Shane Tusupnak most először járnak a szülei Magyarországon. Mr. és Mrs. Tusup szerdán landoltak Budapesten. Természetesen Katinkáéknak jöttek szurkolni a vizes VB-re.

Mivel az úszás csak szombaton kezdődik, Katinka anyósa és apósa addig minden nevezetességet megnézhetnek a magyar fővárosban, és szerencsére az úszóklasszisnak és edzőjének is lesz ideje arra, hogy körbevezessék őket.

Nagyon várták már, hogy végre Shane szülei megláthassák a gyönyörű országot, ahol élnek. Katinka Facebookon osztott meg egy mosolygós fotót, amin már végre négyen szerepelnek.

Megemlítette a Shane mögötti növényeket, amelyektől a férjének véletlenül Mickey egéréhez hasonlatos füle lett. Ettől még cukibb a kép.

Íme!

Tegnap este megérkeztek Shane szülei Budapestre :) már nagyon vártuk, hogy jöjjenek, ez az első alkalom, hogy itt vannak! Mivel én és Shane is a VB-vel leszünk elfoglalva, így átadtuk a vendéglátás "nehéz" feladatát a Corinthia Hotelnek :) előre is köszönjük! (Shane! mióta nézel ki Mickey egérnek? Hahaha pont jó helyen volt a növény a háttérben...)

- írta a képhez Katinka.
Olvasd el ezt is!
Szenvedélyesen csókolózós videót osztott meg Hosszú Katinka

Hosszú Katinka civilben és bikiniben is gyönyörű. Nézd csak meg a legszexibb képeit!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Medencemúzsák: Hosszú Katinka