Neee!!! Szörnyen kellemetlen helyzetbe került Robert Pattinson: hamis pénzzel vásárolgatott

Getty Images
Noémi

Hát, nem sok ennél kínosabb szituációt tudnánk elképzelni...

Olvasd el ezt is!
Csak kapkodjuk a fejünket: itt a bizonyíték, hogy Katy Perry és Robert Pattinson RANDIZNAK!

Hamis pénzből vásárolgatott Robert Pattinson! Na, nem azért, mert Hollywood egyik legtöbbet kereső sztárjának elfogyott a keresete – ennél sokkal banálisabb dolog áll a háttérben!

Egy pár nappal ezelőtti interjúban a Good Time című film rendezői, Josh és Benny Safdie meséltek arról, hogy a film főhőse, Pattinson korábban bizony hamis pénzt költött. A színésznél ugyanis elég sok kellék maradt egy bankrablós jelenet forgatása után. Később azonban totálisan megfeledkezett a dololgról...

forrás: GettyImages

A történethez hozztartozik, hogy az Alkonyat sztárja a forgatás alatt folyamatosan azon volt, hogy amennyire csak lehet, az általa alakított Connie nevű férfi bőrébe bújhasson, és olyanannyira nem figyelt semmi másra, hogy az sem tűnt fel neki, hogy a hamis pénzt költi.

Olyanannyira, hogy a rendezőpáros szerint Pattinson többszáz dollárt elvert a kamupénzből, mire feltűnt nekik a dolog. Persze ezzel a színész vétett a törvény ellen, de nem valószínű, hogy nyomoznának majd az ügyében.

Olvasd el ezt is!
Ezt nem fogod elhinni: Robert Pattinson pornómagazinokat árult

Annyira valódinak tűntek! Gyakorlatilag épp úgy néztek ki, mint az igazi pénz!

- mesélte egy interjúban a rendezőpáros.

Hát, azért Robert Pattinson elég nagy mázlista, hogy nem lett komoly rendőrségi ügy a dologból...


Te azért ne úgy kezdj el spórolni, hogy igazi pénz helyett játékpézt költesz! Ha ősztől kicsit jobban akarod intézni az anyagiakat, a következő tippeket próbáld ki!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 budget hack, ami segíthet tartósan sokat spórolni