Ezt nem fogod elhinni: Robert Pattinson pornómagazinokat árult

Izabella

A kis pajzán Pattinson!

Na, ezt nem gondoltad volna az Alkonyat szexi vámpírjáról! Olyan jó fiúnak tűnik Robert Pattinson, hogy azt hinnénk róla, gyerekkorában az volt a legnagyobb csínye, hogy másik matekházit írt meg, mint kellett volna. Nagyot tévedtünk! Pattinson pajkosabb gyerek volt, mint bárki hitte.

Nemrég egy interjúban vallotta be, hogy volt egy olyan húzása még az iskolában, amiért kirúgták. Hoppá!

Olvasd el ezt is!
Lányok, ne sírjatok! Robert Pattinson elárulta, mi a helyzet vele és barátnőjével

Most nyilatkozott először arról a rosszaságáról, amin ma már csak jót nevet.

Elloptam pár pornóújságot, és igencsak jó pénzért eladtam az iskolában. A srácok még nem is tudták, mire jók ezek a magazinok, de azért vették őket... Általában egy-egy magazint csempésztem ki a boltból, de egyszer sajnos lebuktam

- árulta el Robert.

Elmesélte, hogy teljesen megszégyenülve állt a boltban, amikor az egyik ott dolgozó kihúzta táskájából a felnőtt lapokat, amelyeket épp igyekezett ellopni.

A boltos felhívta az iskolát, ahova Robert járt, és elmondta, mit tett a srác. Szegényt azonnal kirúgták az iskolából, és kereshetett másik sulit...

Ma már csak nevet a történteken.

Robert rengeteget változott sulis kora óta, de még az Alkonyat-filmek kezdetéhez képest is sokkal férfiasabb lett. Vajon mi a helyzet egykori vámpír kollégáival? Nézd, milyen csodaszép nő lett például a vámpír kislányból!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Álomszép nő lett az Alkonyat vámpírkislánya