Te is a telefonod mellett alszol éjszaka? Emiatt akár életveszélybe is kerülhetsz!

Getty Images
Kerekes Vivien

Erre pedig fényképes bizonyítékunk is van!

Olvasd el ezt is!
8 dolog a háztartásodban, ami mérgező az állataid számára

Manapság nehéz olyan embert találni az ismerősi körünkben, akit ne lehetne maximum 1-2 órán belül elérni az interneten. Mindenki fent van a Facebookon, és a mobilnetnek köszönhetően 24 órában elérhetőek vagyunk. Ezért talán nem csoda, hogy egyre több ember vallotta be: lefekvéskor még utoljára végigpörgeti a közösségi oldalt, és alvás közben a mobil ott van szorosan a párna mellett.

Ha te is beletartozol ebbe a csoportba, és a telefonoddal egy ágyban alszol, nagyon figyelj, mert ez cseppet sem ártalmatlan dolog. A telefonod töltés közben ugyanis akár életveszélybe sodorhat, ezt pedig egy tűzoltóság fényképe is tökéletesen bizonyítja.

forrás: Facebook/NewtonNHFireDepartment

Az amerikai tűzoltók a Facebookon osztották meg a képeket arról, hogy a töltőn hagyott mobiltelefon megégette az ágyneműt, ha pedig ezt nem veszik időben észre, akár a lakás is leéghet. Statisztikáik szerint a fiatalok 53 százaléka alszik úgy éjszaka, hogy töltőre teszi a telefont, ami az ágyban van. Emiatt arra kérnek mindenkit, hogy előzzék meg a balesetet, és inkább az asztalon tartsák a készüléket.

Olvasd el ezt is!
Imádod a sült krumplit, és eszed, amikor csak lehet? Lehet, hogy veszélyben van az életed!

Noha sosem tudhatod, milyen veszély leselkedik rád, azért mindenre érdemes felkészülni. Még akkor is, ha netezel!

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
3 veszélyes dolog, amire érdemes figyelned a közösségi oldalak használata során