Dobó Kata és Zsidró Tamás vagy Ördög Nóra és Nánási Pál – Szerinted melyik páros volt stílusosabb a Pappa pia premierjén?

Kálmán Zsófi

Szerelem lengte át a Pappa pia premierjét!

Mától dübörög a zene a mozikban! Csupó Gábor rendezésében egy hangulatos hétfőn este tartották Budapesten, ahol megjelentek a Pappa pia készítő és szereplői, valamint a hazai filmes világ színe-java. A közönség soraiban nevetett és a felcsendülő dalokra táncolt – a főszereplők mellett – többek között például az est háziasszonya Ördög Nóra és párja, Nánási Pál, Szabó Simon, Geszti Péter, Andy Vajna és Vajna Tímea, Gönczi Gábor, valamint Szikora Róbert is.

Olvasd el ezt is!
A Pappa Pia főszereplője, Ostorházi Bernadett érdekes részleteket árult el a filmről: Exkluzív interjú

A magyar hírességek igazán kitettek magukért, és ugyanez igaz a sztárpárokra is. Mi pedig nagyon bírjuk, ha a szerelmesek nemcsak lelkileg, hanem az öltözködésükben is nagy harmóniában vannak egymással. A Pappa pia vörös szőnyegén elcsíptük Dobó Katát – aki ismét zseniális alakítást nyújt a filmben – és szerelmét, Zsidró Tamást, valamit az ország másik álompárját, Ördög Nórát és Nánási Pált, akinek cuki családjától nem lehet nem elolvadni.

De kik voltak a stílusosabbak? Nos, segíts eldönteni!

Katák igazán forró, nyári színekben érkeztek a vetítésre.
Nóráék jóval visszafogottabb összeállítást választottak, bár egy-egy élénk szín náluk sem maradhatott el.

Itt pedig megnézheted a premieren készült többi fotót, az X-Faktoros Kováts Vera vagány stílusát például mi különösen imádjuk!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Ilyen volt a Pappa pia premiervetítése