Egy ártatlannak tűnő dolog, amit Katalin hercegné sosem tehet meg

Getty Images
Kerekes Vivien

Apróság, és mégsem teheti meg sohasem!

Kívülállóként azt gondolnánk, hogy a királyi család élete irigylésre méltó, hiszen millióan szeretik őket, semmit sem kell nélkülözniük, és a munkájuk is érdekes. Valójában viszont az állandó nyilvánosság alaposan megnehezíti az életüket, arról nem is beszélve, hogy bizonyos dolgokat emiatt sohasem tehetnek meg. Nemrég például egy cikkben nálunk is elolvashattad, mi az az étel, amit a család sosem fogyaszthat, mint ahogyan azt is, mi az a ruhadarab, amit sosem hagyhatnak otthon utazáskor.

Most pedig egy újabb meglepő infóra derült fény. Akad ugyanis egy dolog, amit sem Katalin, sem pedig a királyi család többi tagja nem tehet meg. Amikor nyilvánosság elé lépnek, hatalmas tömeg gyűlik össze körülöttük, és ha épp arra jársz, és elég szerencsés vagy, készíthetsz velük egy fotót vagy kezet foghatsz Katalinnal, esetleg Vilmossal. De ha azt kérnéd tőlük, hogy adjanak egy autogramot, elutasító választ kapnál a kérésre.

Olvasd el ezt is!
Kész, ennyi volt: Vilmos herceg életében nagy változás következik

Ez ugyanis szigorúan tilos a család összes tagjának, méghozzá elfogadható indokkal. A protokoll ugyanis azért született, hogy senki ne tudja hamisítani az aláírásukat, amiből valóban nagy problémák fakadhatnának.

Volt azonban egy alkalom, amikor ezt a szigorú szabályt megszegték. Károly walesi herceg 2010-ben egy természeti katasztrófa után utazott Cornwallba, hogy a károsultakat támogassa. Ekkor találkozott egy anyával és fiával, akik annyit kértek, hogy adjon nekik egy autogramot. Károly pedig mindenki legnagyobb döbbenetére eleget tett a kérésnek, és egy papírra felírta, hogy "CHARLES 2010". Így biztosan nem tudják hamisítani az aláírását, ugyanakkor mégis teljesítette a család kívánságát.

Olvasd el ezt is!
Láttad már valaha Katalin hercegné dekoltázsát? Vilmos felesége merészebb volt, mint valaha – nézd csak!

Érthető, hogy mindenki szeretne egy fotót vagy autogramot a királyi családtól; még a legnagyobb sztárok is megőülnek, ha találkoznak velük!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Így őrülnek meg a sztárok, mikor a királyi család tagjaival találkoznak - Vagy fordítva?