Kész, ennyi volt: Vilmos herceg életében nagy változás következik

Getty Images
Noémi

Vajon mit szól ehhez Katalin hercegné?

Olvasd el ezt is!
Hoppá! Láttad már Katalin hercegnét felest inni?

Vilmos herceg otthagyja a munkahelyét: II. Erzsébet unokája ugyanis csütörtök éjjel töltötte az utolsó szolgálati óráit a kelet-angliai Norfolk megyében működő East Anglian Air Ambulance kötelékében.

A herceg 2 éve, nyáron kezdett dolgozni a légi mentőszolgálatánál, ezt megelőzően pedig a brit királyi légierő egyik walesi támaszpontján volt mentőhelikopter-pilóta.

Olvasd el ezt is!
Pont, mint Diana! Ezzel szegte meg a szigorú királyi protokollt Katalin hercegné

A herceg egyébként nem a megélhetése miatt dolgozott: a teljes keresetét jótékonysági szervezeteknek utalta át. Korábban is volt már szó arról, hogy Vilmos herceg nem vállal majd munkát, most azonban végleg eldöntötte, hogy a királyi családban rá háruló kötelezettségek miatt újragondolja az életét.

Egyre többet kell például utaznia, hiszen nagymamája, a 91 éves királynő már nem szívesen mozdul ki otthonról. Emellett a királynő az utóbbi időben 25 jótékonysági, közéleti, társadalmi és sportszervezet fővédnöki tisztségét adta át családtagjainak, s ezekből Katalinnak és Vilmosnak is jutott bőven. A herceg lett például a wimbledoni tenisztornákat rendező All England Lawn Tennis and Croquet Club fővédnöke.

forrás: GettyImages
A herceg az utolsó munkanapján

Vilmost nagyon kedvelték a munkahelyén, mert állítólag remek pilóta és nagyon jó ember.


Biztos, hogy mostantól a hercegnek több ideje marad a családjára, pláne kisfiára, György hercegre. Nézd csak, mennyire hasonlítanak!

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
Mint két tojás: Vilmos herceg és kisfia gyerekkori fotói