Hoppá! Láttad már Katalin hercegnét felest inni?

Izabella

Egészségére!

Katalin hercegné és Vilmos herceg az európai turnéjuk során a munkát vegyítették egy kevés szórakozással is. Amellett, hogy imádnivaló gyerekeikkel sétálgattak, akik annyit cukiskodtak, hogy a fotósok nem győztek kattintgatni, kipróbálták a jellegzetes röviditalokat is Lengyelországban.

Olvasd el ezt is!
Napi cuki, avagy György herceg már megint nem bírt magával a fotósok előtt - FRISS KÉPEK

A hercegi pár három napja érkezett magánrepülővel Varsóba, azóta ők vannak a figyelem középpontjában a lengyel fővárosban. Tesztelik a helyi finomságokat, és ezekbe nemcsak az ételek, hanem az italok is beletartoznak.

Katalin hercegnőt egy-egy eseményen lehet látni borozni, de olyan képet, amelyen röviditalt fogyaszt, nem könnyű találni. A gyönyörű Varsóban Katalin hercegné és Vilmos herceg legurítotottak egy kupica Goldwassert, ami 1598 óta nemzeti ital.

A hercegnő szeme meg sem rebbent, annyit mondott, az ital jó erős, de ízlett neki. Vilmos herceg is kifejezetten finomnak és édesnak találta az aranyvizet.

Katalin hercegnét épp azért kedveljük nagyon, mert bár egy kékvérű felesége, képes tökéletesen hétköznapian viselkedni. Emlékszel még, milyen volt Kate Middletonként?

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
Katalin hercegnő stílusa, amikor még Kate Middleton volt