Légy tudatos kávéfogyasztó!

Promóció

Nem csak a fajtától és pörköléstől függ a kávé íze.

Ha lemaradtál a TV2 legutóbbi TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legérdekesebb riportokat:

Otthoni kényeztetés!

Manapság a masszázsmedencéknél nemcsak a funkcióra, hanem a megjelenésre is nagyon ügyelnek. Vezető autóipari formatervezőkkel terveztetik meg a külső borítást, hiszen egy ilyen medence már a mérete miatt is fontos, hogy igazodjon az otthoni környezethez. Természetesen a belső funkciók a legfontosabbak. Minden esetben úgy tervezik a fúvófejek elrendezését és az ülőpózok kialakítását, hogy egymás után az összes izomcsoport átmasszírozható legyen.


A kávézás titkai

A kávézási szokások, a kávézási kultúra – akárcsak a borkultúra – hazánkban is fejlődik. A kávé erőssége, zamata állaga sokszor nemcsak a kávé fajtájától függ, hanem attól is, hogy miben főtt a kávé. A tudatos kávézásnak az az alapja, hogy tudjuk, melyik típusú kávét miben érdemes lefőzni.


Betegségmegelőzés gyógynövényekkel

A gyógynövény-terápiának sokszor a betegségmegelőzésben is fontos szerepe van, hiszen egyes élelmiszerek rendszeres fogyasztásával támogathatók a szervezet regeneráló folyamatai, így sok esetben a betegség kialakulása is megakadályozható. A kamillavirágnak nem csak nyugtató hatása van, a rákgyógyításban már régóta használják az egyik fő hatóanyagát, az apigenint.


Önfejlesztés nyáron!

A nyár a legtöbb ember számára a pihenésről, a kikapcsolódásról szól. De az önfejlesztéssel, a befelé figyeléssel többet is tehetünk önmagunkért. Egy szakirányú tréner irányításával pedig az önfejlesztés még a karrier vagy egyéb kitűzött életcél elérésénél is segítség lehet.


Fontos a pozitív hozzáállás!

A pozitív vagy negatív gondolatok hatását már sokan tapasztalhatták, hiszen ha valamiben nagyon nem hiszünk, az nagy valószínűséggel nem is fog létrejönni. Nagyon fontos ezért, hogy a beteg ne veszítse el a gyógyulásba vetett hitét.


Gyógyító ételeink

A fűszerek jelentős részének antibiotikus hatása van, ilyenek például a hagyma vagy a gyógygombák. A környezetszennyezés vagy a klímaváltozás is sok olyan környezeti változáshoz vezet, amire az emberi szervezet gyakran rosszul reagál, s nehezen alkalmazkodik. A gyógyhatású élelmiszerek tudatos és rendszeres fogyasztásával erősíthető az immunrendszer, így az ellenállóbbá válik.


Pirner Alma fogyókúrás tanácsai!

Alma egy program keretén belül hölgyeknek ad tanácsot, hogyan hozhatják magukat bombaformába. Alma sokszor a zöldséggel helyettesíti a péksüteményeket. Nem koplal, de mindig figyel arra, hogy jó minőségű élelmiszereket egyen.


Szoláriumozási titkok

Manapság már szoláriumkrémekkel is fokozható a barnulás. Amellett, hogy ezek hidratálják a bőrt, a barnulás is hatékonyabb lehet. Utána viszont várni kell pár órát a zuhanyozással. Az egyenletes szép barna bőr elérését még a szoláriumozás előtti test- és arcradírozással is elősegíthetjük.


Programajánló

A Debreceni Virágkarnevál idén is virágba borítja a város utcáit. Ezenkívül a szórakozni vágyók ellátogathatnak az alsóörsi X. Zorall Sörolimpiára, illetve a velencei Gyere ki! Fesztiválra. Ne hagyd ki ezeket a szuper programokat!