Salma Hayek és Ryan Reynolds együtt töltötték az estét, a róluk készült fotó pedig mindent visz

Kerekes Vivien

Ahhoz kétség sem férhet, hogy nagyon jól érezték magukat!

Ryan Reynolds legújabb filmje, a Sokkal több mint testőr jövő héten debütál a mozikban, így a színész most egy kicsit hátradőlhet, és megpihenhet a premier előtt. A moziban rajta kívül olyan sztárok is szerepet kaptak, mint Samuel L. Jackson és a csodaszép Salma Hayek. Utóbbival pedig Ryan nagyon jóban lett a forgatás alatt, és ezt mi sem bizonyíthatná jobban annál, hogy tegnap együtt töltötték az estét!

Olvasd el ezt is!
Íme, Ryan Reynolds szupervicces gondolatai az apaságról

Persze aggodalomra semmi ok, Ryan és Blake házassága szuper; a két színész teljesen barátilag vacsorázott együtt, méghozzá Ryanék lakásában. Erről pedig Salma még egy szupervicces fotót is közzé tett az Instagramon.

Amikor a barátaid meghívnak vacsorázni, és végül te végzed el a munka nagy részét

- viccelődött Salma Hayek.

A fotón ugyanis tisztán látszik, hogy a színésznő kavargatta a vacsorát, és közben a sztárpár legkisebb gyermekére is vigyázott; ami láthatóan elszórakoztatta a háttérben álló Ryant. Reméljük, hogy még sok ehhez hasonló vicces képet láthatunk róluk együtt!

Olvasd el ezt is!
Nem erre számítottunk: végre kiderült, miért válik Chris Pratt és Anna Faris, de szó sincs harmadik félről!

Anna Faris és Chris Pratt válásának híre mindenkit ledöbbentett, de azért jó látni, hogy Blake és Ryan között még mindig dúl a szerelem.

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Leckék, amiket Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk