Nem erre számítottunk: végre kiderült, miért válik Chris Pratt és Anna Faris, de szó sincs harmadik félről!

Getty Images
Noémi

Hihetetlen, de állítólag ezért szakított Hollywood legcukibb álompárja!

Olvasd el ezt is!
Sztárpárok, akik szakítás után ismét egymásra találtak

Három napja másról sem szólnak a hírek Hollywoodban, csak Chris Pratt és Anna Faris válásáról. A dolog mindenkit sokkolt, hiszen ha valakiben, bennük tényleg hittünk, és rájuk pillantva mindig biztosak voltunk abban, hogy az álomgyárban is létezik igazi szerelem.

Most azonban itt a vége: válik a sztárpár, és persze a rajongók rögtön Jennifer Lawrence színésznőt kezdték okolni, akivel a színész együtt játszott Az utazók című moziban. Hogy miért épp őt? Mert ha válás, mindenki rögtön a megcsalásra és egy harmadik félre gondol. Anna és Chris esetében azonban most már szinte biztos, hgy nem ez áll a háttérben.

forrás: GettyImages

A TMZ most arról ír, hogy egészen más miatt szakított a két színész: az ok az, hogy túlságosan különböző módon gondolkoznak a jövőről. Chris ugyanis mostanában rengeteg filmszerepet kap, gyakorlatilag ő az egyik legnépszerűbb férfisztár az álomgyárban, s nagyon beindult neki a szekér. Sokat utazik, a forgatások miatt rengeteget van távol, és bár már van egy gyermeke, nem fér bele az életébe még egy baba.

Anna azonban nagyon szeretne még egy gyermeket, és azt sem bánná, ha letelepednének Los Angelesben, és igazi családi életet élnének. Chris azonban a karrierjére koncentrálna, és így, ennyi utazással és távolléttel eszébe sincs még egy gyermeket vállalni.

Persze jó lenne azt hinni, hogy csak idő kérdése, és ők ketten kibékülnek, de erre állítólag nincs esély, mert már megindították a válást.

Vajon jobb így, mintha tudnánk, hogy az egyik fél megcsalta a másikat?


Akárhogyan is nézzük, a válásban bizony szerepet játszik az is, hogy Chris duci pasiból irtó szexi színész lett az elmúlt években. Vajon ahogyan olvadtak le róla a kilók, úgy távolodott el a feleségétől?

Mindenesetre a színész változása hihetetlen – nézd csak!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Chris Pratt átalakuása