Visszatér a Gossip Girl egyik sztárja, méghozzá egy elképesztő sorozattal

Kerekes Vivien

Na, ez a szerep még passzol is hozzá!

Belegondolni is rossz, hogy már öt év telt el a Gossip Girl legutolsó része óta. A sorozat befejezése után a legtöbb főszereplővel azért találkozhattunk néhány filmben, különösen Blake Lively-val, akinek szerelmi életét is imádjuk követni! Akad azonban egy színész, aki az elmúlt években a karrierjét kicsit háttérbe szorította, és nem nagyon vállalt szerepeket. Ő nem más, mint Penn Badgley, a Gossip Girl Danje, aki most végre visszatér, ráadásul nem is akárhogyan!

A Gossip Girl végén kiderült, hogy valójában a Magányos Fiú volt az, aki a gonoszkodó blogot vezette, és terjesztette a pletykákat mindenkiről (beleértve saját magát is). A sors iróniája pedig, hogy legújabb sorozata nagyon is hasonlít ehhez; sőt, azt sokan a Gossip Girl sötétebb verziójának tekintik.

Olvasd el ezt is!
Blake Lively friss szelfijéről beszél most mindenki: Ilyen furán még sosem nézett ki

A You című sorozat egy 21. századi szerelmi történet, ami Joe Goldbergről szól (ő lesz Penn Badgley). A srác elképesztően eszes, de teljesen megszállottként viselkedik, és az internet segítségével próbálja úgy alakítani a szálakat, hogy egy Beck nevű írónő végre beleszeressen. Csakhogy a történet tényleg sokkal sötétebb lesz, mint a Gossip Girl, hiszen leginkább azt mutatja meg, hogyan képes a mai világban valaki virtuálisan manipulálni mások életét – akár ismeretlenül is.

Azt még nem tudni, melyik színésznő alakítja majd Penn sorozatbeli szerelmét, de természetesen a rajongók azt szeretnék, hogy Blake Lively legyen a filmesek választása. Noha erre kicsi az esély, azért tényleg izgalmas lenne őket ismét együtt látni a képernyőn!

Olvasd el ezt is!
Inkább ne hívjuk új Gossip Girlnek! Kritika a Famous in Love első évadáról

És ha már ennyit beszéltünk a Gossip Girlről, neked is megjött a kedved egy kis nosztalgiához, igaz?

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
Így néztek ki régen a Gossip Girl sztárjai