Hogy mennyi? Nem is gondolnád, hogy hány kalória van a tipikus strandkajákban

Kálmán Zsófi

Kezdhetsz számolni!

Ha nyár, akkor Balaton. Ha Balaton, akkor strand. Ha strand, akkor strandbüfé. És ha strandbüfé, akkor lángos, hekk, hamburger, gyros, sült krumpli, palacsinta, fagylalt és még ki tudja, mennyi kalóriabomba.

Olvasd el ezt is!
Dobd fel a strandidényedet a következő 8 őrült gumimatrac egyikével

Vajon miért van az, hogy amint leérünk a partra, máris csorog a nyálunk egy jó sajtos-tejfölösért, amelynek az illata oly mámorító, hogy a keményen összehozott bikinialakunk sem érdekel már annyira. Na jó, egyáltalán nem érdekel, csak légyszi, valaki gyorsan kenje már be még a szélét fokhagymával. Így hát a strand nem tesz jót a diétánknak, és bár még a legelszántabb fitneszguruk is azt mondják, hogy engedni kell néha a csábításnak, pár bűnözéssel eltöltött napnak akár több kiló plusz is lehet az ára.

És hogy mi a tippünk, hogy mégis formában maradj? Semmi! Hisz mi sem tudunk nekik ellenállni, azt viszont még eláruljuk, hogy nagyjából egy óra úszással 300-350 kalóriát lehet elégetni, így már könnyen kiszámolhatod, hogy mennyi időt kell a vízben töltened, hogy azután újra mehess a büfébe.

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Nem is gondolnád, hogy hány kalória van a tipikus strandkajákban