Egy menyasszony elárulta: ezt az egy dolgot megtette az esküvőjén, és az egész nap tönkrement

Kerekes Vivien

A lagzin bármi megtörténhet, de erre érdemes előre figyelned!

Már az esküvő szervezésénél is felléphetnek buktatók, de hiába gondolsz ki minden részletet, a nagy napon még így is találkozni fogsz váratlan helyzetekkel. Így járt az a menyasszony is, aki most elárulta, hogy mivel sikerült teljesen tönkretennie a lagziját. Hollie Syme ugyanis a készülődés közben egy kis pezsgővel szerette volna levezetni a feszültséget, de végül átlépte a határt.

Olvasd el ezt is!
Végre kiderült az igazság: ezért maradt el Berki Krisztián és Pamela esküvője!

Az esküvőn így sikerült nagyon hamar berúgnia, összevesznie az újdonsült férjével, és mindenki előtt elropni az első táncot – teljesen becsiccsentve. A lány másnap reggel szinte semmire nem emlékezett, sőt, még a gyűrűjét sem találta.

Felkeltettem a férjemet, ő pedig elmesélte, mi történt. De szerencsére nem volt rám mérges. Elkezdtük keresni a gyűrűmet, amit végül az ágy alatt találtunk meg.

-

Ez a történet pedig nem is olyan ritka, mint gondolnád. Hiszen megesik, hogy a készülődés alatt a menyasszony meg szeretne inni egy-két pohár pezsgőt a koszorúslányokkal, és ebből kicsit több lesz. Ilyenkor pedig az alkohol hatását esetleg csak akkor érzi meg, amikor már késő visszafordítani a dolgot.

Olvasd el ezt is!
Férfiak elmesélték: ez volt az a pont, ahol eldöntötték, hogy feleségül veszik a barátnőjüket

Noha mindenre tényleg nem tudsz felkészülni, az alábbi problémákat már a szervezésnél megelőzheted!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Íme az 5 leggyakoribb buktató, ha online szervezed az esküvődet