Végre kiderült az igazság: ezért maradt el Berki Krisztián és Pamela esküvője!

Facebook/Hódi Pamela Hivatalos Oldal
Noémi

Meglepő magyarázatot adott a történtekre Berki Krisztián.

Olvasd el ezt is!
A világ legjobb dolga – vagy gusztustalan és már-már perverz? Te adnál szájra puszit a gyerekednek?

Idén nyárra tervezte a lakodalmat Berki Krisztián és Hódi Pamela. Az előkészületek már javában folytak a nagy napra, Pamela csúcsformába hozta magát az esküvőjére, ám a jeles esemény végül elmaradt. Akkor nem derült ki, miért is hozta a páros ezt a döntést, most azonban Berki Krisztián végre úgy döntött, beszél a történtekről.

Olvasd el ezt is!
Vigyázat, menyaszörny! 10 jel, hogy sajnos te is elviselhetetlen menyasszony voltál – vagy leszel

Sokan vágják a fejemhez, különösen a kommentelők közül, hogy félek az elköteleződéstől, de ez butaság!
Azzal ugyanis, hogy a lányom négy évvel ezelőtt megszületett, egy életre elköteleződtem, így semmi másra nincs szükségem.

Natasa az én esküm! Az érkezésétől kezdve mi hárman zárt rendszerként működünk, amelyből nincs kiút. Amíg az embernek nincs gyermeke, sérthetetlen, mert nem ismeri a mindent felülíró szeretet érzését. Ehhez pedig nem kell papír, hiszen Pamela éppen úgy élete utolsó percéig az anyja marad, ahogyan én az apja. Nem számít a fakszni, csak a tény, hogy mi egy szív-egy lélek vagyunk, amíg csak levegőt veszünk. A döntéseim róluk szólnak… Számomra Zselyke lett a világ közepe és nem azért, mert akartam, hanem mert tényleg kialakult bennem ez az érzés.Ő az egyetlen élő ember, aki fékezni vagy manipulálni tud engem

- mesélte Krisztián a Ripostnak.

Persze lehet, hogy később azért a lagzi mellett dönt a páros, de egyelőre úgy tűnik, ez nem mostanában lesz...


Krisztián, Pamela és kislányuk tavaly hosszú ideig nyaraltak Miamiban: ha kíváncsi vagy, hogyan töltötték a mindennapjaikat, nézd meg a következő fotókat!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Így él Berki Krisztián és Pamela Miamiban!