Gal Gadot a hétköznapokban is Csodanő! Nagyon édes dolgot tett egy fiatal rajongójával

Getty Images
Kerekes Vivien

Biztos, hogy a kislánynak örök emlék marad ez a pillanat!

Gal Gadot már többször is bizonyította, hogy méltán nyerte el a Csodanő szerepét. A karakter tökéletes megformázásához kőkemény edzéstervet tartott be, ráadásul több hónapos terhesen is dolgozott, és nem kis erőfeszítést igénylő manővereket hajtott végre a kamerák előtt. Most pedig azt is bebizonyította, hogy milyen kedves ember is valójában – bár persze ezt eddig is tudtuk róla!

Olvasd el ezt is!
Elolvadtunk! Elképesztően édes fotót posztolt Gal Gadot és Vin Diesel!

A hétvégén zajlott le Amerikában a Comic-Con, ahol a látogatóknak lehetőségük nyílt találkozni rengeteg híres sorozatsztárral és filmszínésszel. Köztük voltak természetesen a szuperhősöket megtestesítő hírességek, így nagyon sokan izgatottan várták a találkozást a Csodanővel is. De valószínűleg senki sem hatódott meg annyira, mint az a kislány, aki a szuperhősnek beöltözve sétált oda példaképéhez, és rögtön el is sírta magát. Gal pedig nagyon kedvesen beszélgetni kezdett vele, és megvígasztalta fiatal rajongóját.

Ezt pedig egy videón még meg is örökítették!

Ráadásul a felvétel végén láthatod, hogy nem a kislány volt az egyetlen, aki elsírta magát példaképe mellett. Egy kisfiú például először találkozhatott Batmannel – az őt megtestesítő Ben Affleckkel –, amit szintén nem bírt ki könnyek nélkül.

Nagyon édesek!

Olvasd el ezt is!
Mint két tojás: sztárok, akik összefutottak a klónjukkal

Szerencsére az utóbbi időben egyre gyakrabban láthatunk példát arra, hogy a hollywoodi hírességek nagyon közvetlenül viszonyulnak rajongóikhoz. Az alábbi sztárok például még egy-egy esküvői fotóra is hajlandóak voltak beállni!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
8 alkalom, mikor világsztárok beletrollkodtak valaki esküvőjébe