Szabó Zsófi babát vár: megmutatta cuki pocakját!

Szabó Zsófi Instagram
Kitti

Nagy bejelentést tett a fiatal színésznő!

Olvasd el ezt is!
Aggódnak a rajongók: sosem volt még ennyire vékony Szabó Zsófi

Tavaly ősszel házasodott össze Szabó Zsófi és szerelme, Zsolt, s azt mondták, hogy amint meglesz a közös álomotthon, a baba is jöhet. Nos, így is lett, ám egyáltalán nem ment könnyen a dolog. Zsófi a Story magazinnak mesélt a babavárásról:

„Régóta tisztában voltam azzal, hogy nem fogok könnyen teherbe esni. Amikor Zsoltival már hónapok óta együtt voltunk, gyakorlatilag semmit sem tettünk a gyermekáldás ellen. Aztán eltelt egy vagy másfél év, és még mindig nem estem teherbe”

-
Olvasd el ezt is!
Micsoda hír! Jessica Alba újra várandós, és őrülten aranyosan jelentette ezt be

Aztán végül úgy jött a hír, hogy egyikőjük sem számított rá! Zsófi egy rutinvizsgálatra ment a nőgyógyászához, aki közölte vele, hogy egy baba növekszik a pocakjában. Ő persze nagyon boldog lett és azonnal hívta a szerelmét, aki szintén majd kibújt a bőréből. Zsófi túlvan a harmadik hónapon, így már bátran beszél a várandósságáról, és persze az Instagramon is bejelentette a hírt egy aranyos fotó kíséretében:

Azt még nem tudják, hogy kislány vagy kisfiú érkezik a családba, de biztosak vagyunk benne, hogy amint kiderül, majd a rajongók elől sem titkolják el. Szívből gratulálunk!

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
Egyre trendibb a babaváró buli! – Variációk erre a témára