Aggódnak a rajongók: sosem volt még ennyire vékony Szabó Zsófi

Noémi

Rengeteget fogyott a műsorvezető!

Olvasd el ezt is!
Meglepődsz, ha belesel Szabó Zsófi otthonába – Friss fotó!

Szabó Zsófi mindig a csinos, nőies sztárok közé tartozott, s alakja évek óta fő téma a hazai bulvárban. Zsófi az utóbbi időben különösen figyel arra, hogyan táplálkozik, ennek pedig meg is van az eredménye: a fiatal feleség karcsúbb, mint valaha.

Zsófi azonban nemrég egy képet osztott meg az Instagram-oldalán, amin látszik, hogy tényleg alaposan lefogyott, a kommentelők persze rögtön aggódni kezdtek és azt találgatták, mi lehet a baj.

A műsorvezető a napokban a Facebookon reagált a kommentekre, és mindenkit megnyugtatott: jobban van, mint valaha, ennek pedig bizony az életmódváltás az oka.

Ma reggel olvastam egy cikket, hogy csontsovány vagyok. Illetve a tegnapi fotómhoz sok aggódó komment érkezett! Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy életem legboldogabb időszakát élem és teljesen egészséges vagyok! A szénhidrátanyagcsere-zavarom ( inzulinrezisztencia ) a diétámnak köszönhetően jelenleg tünetmentes és az értékeim tökéletesek. Mert meg akartam gyógyulni, tenni ellene, hogy egy betegség ne hatalmasodjon el rajtam! Az inzulinrezisztencia gyógyítható, sokan mégis "belenyugszanak", hogy ők IR-esek... Én már gyógyszert sem szedek!
Ja, és még azoktól a plusz kilóktól is megszabadultam, amiktől az elmúlt 10 évben még heti 8-9 edzéssel és félmaratonok futásával sem!
Az esküvőmön 61 kiló voltam, jelenleg 59... tehát kicsit sem vagyok csontsoványnak nevezhető, amit ezen a képen is láthattok, de a testem teljesen átalakult. Az arcom és a karom például mindig husibb volt... Hogy mi a titok? Kerülöm a magas glikémiás indexű ételeket ( például RIZS – hihetetlen, igaz?), szabadidőmben sokat vagyok a szabadban, ahol sétálok és futok és végtelenül boldog vagyok!!!!!

- írta a képhez Zsófi.

Az inzulinrezisztencia egyébként tényleg nagyon komoly dolog – ha pedig felismered a bajt, azt kezelni kell! Jó, ha tudod, mik a betegség leggyakoribb tünetei – itt már volt is szó ezekről!