Gianni igazi mázlista: Debreczeni Zita megmutatta, milyen tökéletes Baywatch-lány lehetne!

Instagram/Zitadebreczeniphotography
Noémi

Nagyon dögös az újdonsült feleség!

Olvasd el ezt is!
Debreczeni Zita és Gianni már tervezik a családot: erre vágyik a házaspár

Zita és Gianni sosem unatkoznak: a páros ezúttal Spanyolországban, Fuertaventurán nyaral, és nem meglepő módon a csinos fotós szuper képeket mutat a pihenésről az Instagramon. Nemrég egy piros fürdőruhás fotót posztolt Zita – épp ilyet viseltek a dögös vizimentős lányok a Baywatch-ban. Naná, hogy Zitának is irtó jól áll ez a stílus: szuper az alakja, izmos és nagyon nőies.

Hogy mit tesz érte? Korábban itt mesélt nekünk edzésről és étkezésről a magyar sztár.

Zita és Gianni nem unatkozik a pihenés alatt: a fotós és férje szinte minden nap szörföznek, s ezt dokumentálják is a képmegosztón.

Zita is Gianni mögött intenzív hónapok állnak: a páros márciusban titokban kelt egybe Olaszországban, és a lány természetesen gyönyörű volt. Ha kíváncsi vagy a szuper esküvői fotókra, itt mutattunk korábban jó pár remek képet. A lagzi után a páros Velencébe ment nászútra, és azóta is utazgatnak: időről időre felbukkannak egy-egy mesés tengerparton.

Olvasd el ezt is!
Ilyen valójában egy nászéjszaka – párok igaz történetei

Zitáék is szuper helyen vannak, de van még jó pár hely a világon, ahol káprázatos a tengerpart, és krisálytiszta a víz. Ti hova utaznátok legszívesebben?

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 hely a nagyvilágban, ahol kristálytiszta vízben úszhatsz