Hurrá! Kisbabát vár az Agymenők főszereplője!

Kerekes Vivien

A színésznő őszintén elmesélt egy titkot is, amiről eddig sosem mert beszélni.

Olvasd el ezt is!
Előtt-utána: Kaley Cuoco már nem szőke többé

Óriási a boldogság az Agymenők csapatában, az egyik főszereplő ugyanis kisbabát vár! A sorozat 10. évadában született meg Bernadette és Howard gyermeke, Melissa Rauch pedig ezúttal a való életben is várandós. A színésznő most először mesélt arról, hogy korábban volt egy vetélése, és emiatt borzasztóan retteg attól, hogy a tragédia megismétlődik. Így még azt is alig merte a nyilvánosság elé tárni, hogy babát vár.

Már azt is furcsának érzi, hogy ezt elárulta az embereknek, hiszen legszívesebben addig várna a hírrel, míg a gyermeke már egyetemre megy. De úgy gondolta, érdemes megosztani ezt az információt a nyilvánossággal, mielőtt valaki meglátja őt a várandósság közepén, és előbb bejelenti, mint ő.

-

Korábbi vetélése rendkívül megviselte a színésznőt, olyannyira, hogy állandó bűntudatot érzett, és depresszióval is megküzdött. Ezért most nagyon hálás a sorsnak azért, hogy ismét kisbabát vár, és megszólította azokat a nőket is, akik hasonló helyzetbe kerültek korábban.

Az összes nőnek üzenem, akik meddőségi gondokkal küzdenek, átélték a vetélés fájdalmát, vagy épp most járnak ilyen helyzetben: nem vagy egyedül. És teljesen rendben van, hogy ha nem vagy rendben emiatt.

-
Olvasd el ezt is!
Hatalmas tűzben égett le az Agymenők főszereplőjének háza

Sajnos a sikertelen terhességet több nő is átéli, mégis kevesen mernek nyíltan beszélni róla. Az alábbi történet viszont tabuk nélkül mesél erről a helyzetről.

Nézd meg a galériánkat - 13 kép
Megmásíthatatlan dolgok, amiket magamról és az életről tanultam 2 sikertelen terhesség után