Előtt-utána: Kaley Cuoco már nem szőke többé

Kálmán Zsófi

Szerinted jól áll neki?

Olvasd el ezt is!
Gyönyörű lány Kaley Cuoco tesója!

Az Agymenők Penny-je jól meglepett mindenkit, amikor két éve rövid pixie-frizurára váltott, hiszen a színésznőt hosszú hajjal és frufruval ismertük meg. Azóta persze Kaley haja szépen megnőtt, most azonban itt a következő drasztikus csavar, az örök szőke színésznő új hajszínnel tündököl. Valami lehet a levegőben, ugyanis alig pár hete, hogy Paris Hilton is búcsút mondott szőke tincseinek, és barna hajszínével mindenkit ledöbbentett, ám Kaley ennél sokkal merészebb volt, a klasszikus barna helyett valami egészen egyedit választott.

Ha eddig nem tetszett ez a szín, talán majd Kaley meggyőz, ugyanis ő is kipróbálta az ősz hajszínt!

Maga a trend nem újkeletű, de az biztos, hogy sosem volt még olyan népszerű, mint mostanság, hála annak a sok-sok sztárnak Lady Gagától Marina Diamandison keresztül Kyle Jennerig, és most már Kaley Cuocot se hagyjuk ki a felsorolásból. Ám ez a hajszín nem áll jól akárkinek: kell hozzá egy jó adag magabiztosság és extravagancia, szerintünk ez a színésznőben megvan!


És ha te még nála is bevállalósabb vagy, akkor nézd meg az idei nyár abszolút slágerfrizuráját, ami már meghódította az Instagramot!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Az Instagramon máris imádják: A naplemente frizura a nyár újabb kedvence