Rejtélyes betegsége miatt nem engedik haza a kórházból a magyar sztár kisbabáját

Noémi

Mi lehet a baj?

Olvasd el ezt is!
Persze, hogy nem veled van a baj! Ezért csökken a nők önértékelése, amikor jön a baba

Május végén született meg Erdei Zsolt harmadik gyermeke, ám a pici azóta is kórházban van. Vilmos hét hónapra jött világra 1480 grammal, s jó ideig inkubátorban feküdt, volt lélegeztetőgépen, utána pedig táplálni kellett. Még mindig jópár vizsgálaton kell túlesnie a babának, és már a sportoló kedvese, Réka is beköltözött a kórházba. Viszont ha minden jól megy, nemsokára hazaengedik a picit.

Kicsit bonyolult a helyzet, mert az orvosok is csak tapogatóznak, hogy mi lehet pontosan a baj. Nagyon nem is szeretnék foglalkozni a doktorok dolgával, Vilike emésztésével van gond. Folyamatos megfigyelés alatt áll, nézik, mire hogyan reagál

- mesélte Madár a Blikknek.

Erdei Zsolt élete nem egyszerű mostanában: komoly logisztikázást igényel, hogy amikor csak tud, a kórházba menjen a kisfiához és kedveséhez, de persze a másik két gyermekükről is gondoskodnia kell – mindezt munka mellett.

Olvasd el ezt is!
18 kérdés, amit mindig is tudni akartál a szülésről, csak eddig féltél őket bárkinek is feltenni

Hamarosan otthon leszünk mindannyian! A napokban jöhet haza a kis�fiam, már számolom vissza az órákat. Réka kilencedik napja van bent a kicsivel, egy kis szobában kuporognak. Nagyon várjuk már, hogy mindannyian otthon legyünk vele, és lezárjuk ezt a nehéz időszakot. Vilike érkezésére minden készen áll!

- tette hozzá a sportoló.

Az apás szülés fantasztikus dolog, ezt nemrég szuper fotókon is megörökítették!

Nézd meg a galériánkat - 19 kép
Az apás szülés varázsa: ilyen, amikor megtörténik velünk a csoda