Rajongók, figyelem! Főszereplő távozik a Barátok köztből!

Noémi

Már csak néhány részben tűnik fel a színésznő!

Olvasd el ezt is!
Hihetetlen, hogy Farkasházi Réka már 40 éves! De még mindig dögös bikiniben – fotó!

A sorozatnak egy újabb ikonikus szereplője mond búcsút: Gubík Ágit már csak néhány rész erejéig láthatjuk a sorozatban – írja a Bors.

A színésznő maga döntött a távozás mellett, a forgatókönyvírók pedig hónapok óta azon fáradoznak, hogy karaktere történetének a szálait elvarrják.

Olvasd el ezt is!
Micsoda hír! Eljegyezték Kiss Ramónát – nézd meg a káprázatos eljegyzési gyűrűt!

Gubík Ági karaktere, Berényi Ágnes két és fél éve tűnt fel a sorozatban, és igyekezett mindig annyira megkavarni a szálakat, amennyire csak lehet. Berényi Ági azonban már nem sokáig keserítheti meg a Mátyás király tér lakóinak az életét: állítólag már csak pár napot forgat a színésznő.

Való igaz, augusztus végéig dolgozom a stábbal. Magam kértem, hogy kissé kevesebb munkám legyen, de nem pihenni megyek, hanem többet szeretnék a színházi szerepeimmel foglalkozni. Ez azért nem jelenti azt, hogy Berényi Ágnes teljesen eltűnik, vendégként visszatérek majd a sorozatba

- nyilatkozta Ági.

Gubík Ági egyébként a Barátok köztön kívül is nagyon aktív: játszott Till Attila első nagyjátékfilmjében, a Pánikban, alakításáért pedig 2008-ban a filmszemlén megkapta a legjobb női főszereplő díját.

Nem csak Ágitól búcsúzik a sorozat: nemrég 15 év után Kiss Ramóna is elköszönt a Barátok közt stábjától.


A tengerentúlon is megszokott dolog, hogy egy színész maga kéri, hogy írják ki őt a sorozatból, ahol épp játszik: a következő sztárok ezt meg is tették!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 kedvenc színészed, aki maga kérte, hogy írják ki a sorozatból