Micsoda hír! Eljegyezték Kiss Ramónát – nézd meg a káprázatos eljegyzési gyűrűt!

Noémi

Különleges fotót osztott meg a színésznő.

Olvasd el ezt is!
Megmutatta szülés utáni alakját a Barátok közt sztárja

Kiss Ramóna körül aztán zajlik az élet! A napokban írtuk meg, hogy Rami és kedvese, Lékai Máté kézilabdás hetekre Amerikába utaznak feltöltődni, most pedig egy örömhírről számolhatunk be: a sportoló eljegyezte Ramónát. A színésznő csupán egy fotót osztott meg, amin a gyűrűt is megmutatta. Hát nem gyönyörű?

Kerestük Ramónát a lánykéréssel kapcsolatban, s a menedzsere megerősítette, hogy menyasszony lesz az X-Faktor műsorvezetője, mást azonban egyelőre nem szerettek volna mondani.

A Barátok közt egykori sztárja és a veszprémi kézilabdás között pár hónapja kezdődött a szerelem, eleinte nem is szívesen osztottak meg magukról közös fotókat. Mostanra azonban megtört a jég, bár Ramóna keveset beszél a magánéletéről. Az első közös szelfit februárban tették fel a képmegosztóra, de már azon is látszik, milyen szerelmesek a fiatalok.

Olvasd el ezt is!
Azta! Harry herceg gyűrűt adott Meghan Markle-nak

Ramóna életében egyébként 2017-ben rengeteg változás történt: otthagyta a Barátok köztöt, és kiderült, ő lesz az új X-Faktor háziasszonya. Ám ehhez a pörgéshez bizony az életmódjára is figyelnie kell – korábban arról is mesélt nekünk, mit tesz azért, hogy remek formában legyen:

Mindig egy pohár citromos vízzel indítom a napot, ez nekem nagyon bevált. A fogmosás mellett pedig beveszek pár vitamint: nem vagyok függő, de C- és D-vitaminnal, illetve ásványi anyagokkal minden reggel feltöltöm a szervezetemet.

-