Gyakran teszel ki képet a nyaralásodról? Ezt gondolják ilyenkor rólad az ismerőseid

Kerekes Vivien

Nem biztos, hogy jó ötlet megosztani a vakációd részleteit!

Olvasd el ezt is!
Vakáció az Olsen-ikrek filmjei alapján? Simán! Ez a lány megcsinálta

Már hetek óta tart a nyár, ez pedig azt jelenti, hogy lassan ellepik a Facebook-kezdőlapot a nyaralós fotók. Az ismerőseid nagy része ugyanis vakációzni megy, és biztos, hogy a többségük erről előszeretettel posztol is. Ha ezeket látva inkább irigységet érzel, és a lájkod nem túl őszinte, megnyugodhatsz, mert nem vagy egyedül. Legalábbis ez derült ki egy friss felmérésből.

Kétezer embert kérdeztek meg arról, pontosan mit gondolnak, amikor az üzenőfalon felugrik egy ismerősük nyaralós fotója. Az eredmények szerint pedig 10-ből 7-en nagyon idegesítőnek találják ezeket a képeket, sőt szerintük az egyik legrosszabb poszt, amikor valaki a tengerparton fotózza a lábait.

Ezek után persze felmerülhet a kérdés: ha ennyire sokan utálják ezeket a bejegyzéseket, miért osztanak meg mégis nyaralós képeket? Mert mint kiderült, a megkérdezettek 77 százaléka bevallotta, hogy ettől függetlenül ők is posztolnak ilyenkor. A válaszok alapján pedig azért, hogy

  • a barátokkal és a családdal tudassák, mi történik velük (44 százalék)
  • felvágjanak egy kicsit az ismerősök előtt (21 százalék)
  • mások irigykedjenek rájuk (10 százalék)
Olvasd el ezt is!
Őrült történet! Ezt a fiatal lányt kitiltották a strandról, mert túl szexi a fürdőruhája – Szerinted is az?

Te már tudod, hova mennél nyaralni, de azt még nem, mivel töltitek el az időt? Akár ezeket az izgalmas sportokat is kipróbálhatod a vakáció alatt!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
11 szabadtéri sport, amelyet bárki űzhet nyaralás alatt