Vakáció az Olsen-ikrek filmjei alapján? Simán! Ez a lány megcsinálta

Léderer Fruzsina

Zseniális ötlet!

Egy 23 éves lány, Rachel Ellenbogen imád utazni, szereti a filmeket, és nehezen hoz döntéseket. Nem tudta, hova szeretne nyaralni menni, csupán abban volt teljesen biztos, hogy vagy kedvenc könyve vagy kedvenc filmje helyszínére szeretne eljutni. Beugrott neki, hogy mi is az a filmsorozat, amelynek minden része másik országban játszódik.

Naná, hogy az Olsen-ikrek gyerekkori filmjeiről van szó! Mivel Rachel imádta Mary-Kate és Ashley Olsent, úgy döntött, csinál egy Olsen tematikájú utazást, azaz megnézi az összes várost, ahol az ikrek főszereplésével készült alkotás játszódik.

Az Anya kerestetik, a Kettőn áll a vásár, az Ikertúra, a Római ikervakáció, a Párosban Párizsban és a Ketten a slamasztikában filmeket gyerekkora óta nagyjából ötszázszor látta a fiatal nő, és útnak indult, hogy felfedezze a helyszíneket.

Egy barátnője vele utazott, ő készítette róla a fotókat, amelyeket megosztott a nagyvilággal. Rómában, Párizsban majd Londonban készítették el fotóikat, jelentős jeleneteket újraértelmezve.

Íme!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Vakáció az Olsen-ikrek filmjei alapján? Simán! Ez a lány megcsinálta
Olvasd el ezt is!
Háborog az internet az Olsen-ikrek ruháján

Te is végigjárnád kedvenc filmed helyszíneit?