Őrült történet! Ezt a fiatal lányt kitiltották a strandról, mert túl szexi a fürdőruhája – Szerinted is az?

Kálmán Zsófi

Ettől hangos most az egész internet!

Olvasd el ezt is!
A fél internet kiakadt az instagramos fittmamira - tudd meg, miért

Futótűzként terjed a közösségi médiában egy amerikai férfi, Tyler Newman bejegyzése, aki a napokban osztotta meg a nyilvánossággal, hogy milyen felháborító módon zavarták ki a menyasszonyát egy strandról.

Tyler és menyasszonya, Tori Jenkins egy olyan luxus lakóparkban laknak, ahol havidíj fejében egy, a közösség számára szabadon használható medence is található. De most kiderült, nem élvezheti mindenki az önfeledt strandolást. Tyler és Tori, akárcsak a többi ott lakó, az egyik nap lementek felfrissíteni magukat a melegben, ám alig töltöttek pár percet a vízben, amikor Torit felszólították, hogy hagyja el a medencét, mert nem megfelelő a fürdőruhája.

A lány azonnal az ügyfélszolgálat irodájába sietett, hogy szóvá tegye az esetet, de ott is süket fülekre talált – szimpla, és a mai trendeknek abszolút megfelelő egyberészesét túl szexinek és kihívónak találta a nyilvánvalóan valamelyik régebbi századból itt ragadt banda, és fotókat is készítettek a lányról, hogy szembesítsék a buja látvánnyal. Az egyik ügyintéző ezen felül pedig még azt is hozzátette, hogy szerinte a fiatal lány csak azért nem értheti, mi a gond, mert nincs gyereke, és őszintén szólva ő sem örülne, ha Tori a gyerekeivel együtt fürdőzne a strandon. És a végére a kedvenc indokunk:

Sok tinédzser fiú lakik ebben a komplexumban, és nem kellene izgatnia őket.

-

A lány, bármennyire is próbált szabadkozni, a bírálói meg voltak győződve arról, hogy Tori túl formás ehhez a strandhoz, fürdőruhájának tangás – ami nem is tangás – alsórésze pedig a fertő netovábbja. És hogy mennyire nem volt igazuk? Tyler fotókat is csatolt a beszámolójához, hogy végre megnyugtassa szerelmét az igazáról, aki mondanunk sem kell, teljesen összetört a megalázó eset után.

Nézd meg galériánkban az ominózus bűnös fürdőruhát!

Nézd meg a galériánkat - 3 kép

És te mit gondolsz? Egészen megdöbbentő, hogy bár 2017-et írunk, még mindig megtörténhet, hogy egy nőt megaláznak és kritizálnak az öltözködése miatt, nem?