Tudsz ennél romantikus történetet? Az oviban döntötte el, hogy feleségül veszi a lányt, 20 évvel később meg is kérte a kezét!

Noémi

Tuti, hogy mostanában nem olvastál ennél szebb történetet!

Olvasd el ezt is!
Erre a 10 kérdésre mindeképp tudnod kell a választ, mielőtt házasságot kötsz valakivel

Hallottál már a The Way We Met nevű Instagram-oldalról? Itt tényleg találni nagyon bájos szerelmi történeteket: ide került fel nemrég Laura Scheel és Matt Grodsky "meséje" is. A fiatalok szerelme egy phoenixi óvodában kezdődött, a fiú pedig azt állítja, még élénken emékszik arra, amikor ovis társai előtt bejelentette, ha nagy lesz, feleségül veszi Laurát.

Olvasd el ezt is!
Meglepő, de minden jó házasságban felbukkannak ezek a megoldhatatlan problémák

Biztos, hogy neked is volt nagy ovis szerelmed, és az is tuti, akkor eljátszottál a gondolattal, hogy egyszer majd ő lesz a férjed... Nos, ez a páros meg is valósította a dolgot. Már az oviban imádták egymást, rengeteget játszottak együtt, bújócskáztak, és egymással beszélgettek, amikor mások ebéd után aludtak.

Szerelmes voltam Laurába gyerekként, és most is az vagyok

- írja Matt az oldalon.

A páros az ovi után jó ideig nem találkozott, máshova jártak általános iskolába, és éveken át csak a két család által küldözgetett karácsonyi lapokból tudtak valamennyit a másikról.

A középiskolában azonban Laura egy haverja telefonjában meglátta Matt számát, ám először hezitált, nem akarta felhívni a srácot. Ám Matt megelőzte a lányt, randira hívta, pár nap múlva pedig már egy párt alkottak. Sőt, annak ellenére együtt is maradtak, hogy más államban jártak gimnáziumba és főiskolára.

Egy napon Matt elhívta a lányt éppen arra a helyre, ahol anno az ígéretét tette: az oviba – és megkérte a kezét. Naná, hogy Laura igent mondott!

A fiatalok 2016 decemberében keltek egybe, és azóta is dúl közöttük a szerelem.


A szerelem csodás dolog, ugye? Ha a következő fotókat meglátod, tuti, hogy azonnal a kedvesed nyakába akarsz borulni!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Egy elgondolkodtató fotósorozat, ami láttán ma biztos, hogy hevesebben csókolod meg a szerelmed