A Szex és New York főszereplője bevallotta: szinte teljesen kihullott a haja

Kerekes Vivien

A sorozatban mindig tökéletes frizurával láttuk, de a forgatások után közel sem ez volt a helyzet.

Olvasd el ezt is!
„A férfiak pont azért lépnek félre, amiért a kutyák a töküket nyalogatják: mert megtehetik!” – Samantha Jones után szabadon

A Szex és New York egyik főszereplőjeként szinte kötelessége volt, hogy mindig tökéletes frizurával tündököljön, és az epizódokban láthattuk is, ahogyan ennek mindig eleget tett. A sorozat Charlotte-ja adott a részletekre, hosszú, barna haja pedig olyannyira a védjegyévé vált, hogy nélküle már el sem tudtuk volna képzelni. A való életben viszont közel sem volt ekkora szerencséje a színésznőnek. Kristin Davis elmesélte, hogy miután befejezték a forgatást, a hajára szinte rám sem ismert, akkora változáson ment keresztül.

A hajam nem olyan volt, mint korábban. Teljesen megritkult, alig maradtak hajszálaim. Mindig is nehéz volt karbantartani a frizurámat, bár ezt senki sem hiszi el nekem – de mivel akkoriban sok hajam volt, a profi fodrászok segítettek, hogy mindig szép legyen. Elvégre én sem ébredtem fel Charlotte frizurával.

-

Amikor viszont véget ért a sorozat, azonnal láthatóvá vált, hogy nem foglalkoztak már profik a frizurájával. Szinte egyik napról a másikra károsodtak a tincsei, és észrevette, hogy a normálisnál sokkal több hajszála hullott ki 24 óra alatt. Emiatt fordult profi szakemberhez, aki segített neki megtalálni a tökéletes terméket a gyógyulásra. Ahogyan Insta-posztjában is megosztotta, köszönetképpen elvállalta, hogy ő legyen a márka arca.

A sorozat szereplői nem csak tökéletes frizurájukat mutatták meg, mert a trendek terén is otthon voltak!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
8+1 trend, ami a Szex és New York előre megjósolt, és tényleg divat jött 2017-ben