Kiderült: egy filléres, pofonegyszerű szépségtrükkre esküszik Katalin hercegné – ha ragyogó bőrre vágysz, csináld utána!

Getty Images
Noémi

Vesd be te is ezt a trükköt!

Olvasd el ezt is!
Még Vilmos herceg sem tudta levenni róla a szemét: rég festett ilyen káprázatosan Katalin hercegné!

Katalin hercegnének olyan a bőre, mint egy igazi, mesebeli hercegnőnek: makulátlan! Bár Vilmos herceg feleségét sosem látjuk smink nélkül, hiszen szempillaspirált, szemceruzát és pirosítót mindig használ, az alapozótól azonban – ha lehet – távol tartja magát. Most Katalin sminkese árulta el, mi az a meglepően egyszerű és olcsó trükk, ami a hercegné első számú női praktikája!

Olvasd el ezt is!
Ilyen esküvőt még biztos, hogy nem láttál: 250 milliós ruhában ment férjhez a dúsgazdag örökösnő, a lagzi pedig még Katalinékét is lepipálja!

Arabella Preston tanította sminkelni Katalint az esküvőjére, és ő az, aki tényleg mindent tud a hercegné szépségápolási rutinjáról. A sminkes nemrég egy interjúban mesélte el, hogy a hercegné fürdőszobájában mindig megtalálható néhány darab

puha flanel sminklemosó kendő!

Egyszerűen hangzik, ugye? Tuti, hogy nálad is lapul jó pár ilyen a szekrényben!


forrás: etsy.com

A kulcs az anyag, fontos, hogy flanelből készüljön. Ez ugyanis egy kellemesen puha anyag, ami nem bántja a bőrt, viszont a sminklemosóval remekül eltávolítják a sminket, és az elhalt hámsejteket

- mesélte Arabella egy interjúban.

Azt persze mindig is tudtuk, hogy a sminklemosás borzasztóan fontos szépségápolási rutin, hiszen hatalmas szépségbűnnek számít, ha sminkben fekszel le éjszaka. Ha pedig a flanel sminklemosó kendő megkönnyíti ezt a dolgot, akkor miért ne alkalmaznánk!


Bár Katalint még nem nagyon láthattuk smink nélkül, a legnagyobb sztárok azért időnként megmutatják valódi arcukat – következzenek most ők!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
8+1 smink nélküli sztárszelfi, ami megmutatja a valóságot