Ilyen esküvőt még biztos, hogy nem láttál: 250 milliós ruhában ment férjhez a dúsgazdag örökösnő, a lagzi pedig még Katalinékét is lepipálja!

Getty Images
Noémi

A szánk is tátva maradt a képek láttán!

Olvasd el ezt is!
15 Harry Potter-témájú esküvői ötlet, ami minden rajongót elvarázsol

Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjén minden tökéletes volt: a ruha, a dekoráció, a helyszín – és persze sokmilliót elköltött a királyi család a nagy eseményre. Most nem hasonlítgatni akarunk, de azért mutatunk egy esküvőt, ahol semmit, de tényleg semmit nem sajnáltak a násznéptől, s persze a menyasszonytól és a vőlegénytől sem!

Olvasd el ezt is!
Ezekre a fotókra minden családtag emlékezni fog: íme, a legviccesebb esküvői képek

A napokban tartották ugyanis a 23 éves örökösnő, Victoria Swarovski esküvőjét. Valószínűleg már sejted, hogy a ruhája telis tele volt kristályokkal – de kezdjük az elején. A fiatal lány híres énekesnő Ausztriában, emellett igen szemrevaló, és nem utolsósorban nagyon gazdag. Kedvese, a szintén oszták ingatlanbefektető, Werner Mürz a negyvenes éveiben jár. A lagzit az olaszországi Triesztben tartották, és 3 napig tartott a buli.

A San Giusto Katedrális volt az esküvő helyszíne, itt mondta ki a pár 250 családtag és barát előtt a boldogító igent. Az ara háromszor öltözött át, mindhárom ruhája csilliárdokba került, és persze telis tele voltak családi kristályokkal.

A pár 2010 óta van együtt, tavaly jegyezték el egymást.

És most jöjjenek a fotók az év egyik sztáresküvőjéről: mit szóltok a menyasszonyi ruhához?

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Victoria Swarovski esküvője