Lesokkolta az internet népét! Nem hiszed el, hány éves a képen látható tajvani lány

Birta Brigi

Ülj le, mielőtt megtudod a korát!

Olvasd el ezt is!
Jennifer Aniston 5 szépségtippje az örök fiatalságért

Ha először ránézel Lure Hsu-ra, biztosan azt gondolnád, hogy egy iskolás lány, aki épp élvezi a tiniéletet. Nemrég azonban felrobbantotta az internetet, amikor valaki felkapta, hogy valójában egy 42 éves nőről, egy dizájnerről van szó. Annyi komment érkezett a hírhez, hogy feldolgozni is nehéz, mindenesetre a lényeg, hogy teljesen sokkolta az embereket.

Olvasd el ezt is!
Cate Blanchett örök fiatalságának meglepő titka van. Végre elárulta!

Lure egyébként azt állítja, a titka nem más, mint hogy rengeteg vizet iszik, és nagyon sok zöldséget fogyaszt. Teljesen lemondott a cukros italokról és a kávéról is, ami nagyon nehéz számára, de a fiatalsága megtartása érdekében betartja.

Durva, igaz?

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Nem hiszed el, hány éves a képen látható taiwani dizájner

Ha szeretnéd sokáig fiatalon tartani a bőrödet, tartsd be ezeket a tanácsokat:

Cink és C-vitamin

Ha a bőröd szövete károsodott, könnyen helyrehozhatod, ha sok antioxidáns tartalmú ételt, illetve C-vitamint és cinket fogyasztasz. Igyál citromos zöldteát, szedj halolajkapszulát és ne félj a jó zsíroktól.

Ne fogyassz kristálycukrot!

Öregíti és ráncosítja a bőrt a fehér cukor. Próbálj ellenállni a kísértésnek, és ha édességre vágysz, inkább steviával vagy xilittel pótold a cukrot. A cukorban található anyagok támadják a kollagénraktáradat, pedig a kollagén a bőr legfőbb feszesítője.