Jennifer Aniston 5 szépségtippje az örök fiatalságért

Kata

Tőle érdemes trükköket ellesni!

Jennifer Aniston 47 évesen is elképesztően szép, de nem kell feltétlen arra gondolni, hogy kizárólag méregdrága szerekkel és kezelésekkel tartja karban magát. Olyan életmód és ami még fontosabb látásmódbeli tippeket hoztunk tőle, melyeket érdemes megfontolni és megfogadni! Hiszen elég jól példázza, hogy működnek!

1. Tartsd karban az arcizmokat

Aniston nem hisz a botoxban, ami szerinte csak merevvé teszi az arcot. A színésznő inkább arra figyel, hogy arcának textúrája szép legyen és nem érdekli, ha ott vannak azok az apró ráncok. Így arcizmait tartja karban, amihez alkalmaz különleges elektromos impulzusokon alapuló kezeléseket, de azt mondja, a napi arctorna talán még fontosabb. Cdak öt perc vicces grimaszolás és máris teszel valamit az arcodért!

2. Viselj kevesebb sminket

A színésznő azt mondja, korábban rengeteg sminket viselt, ám ma már úgy gondolja, hogy a kevesebb tényleg több. Egyik exe visszajelzése adta meg számára a bátorságot arra, hogy így tegyen, aki szerint smink nélkül sokkal szebb volt mindig is. Csak egy kis highlighter, korrektor, a maszk hatású megjelenés öregít.

Ha kíváncsi vagy a többi trükkjére, !