Cate Blanchett örök fiatalságának meglepő titka van. Végre elárulta!

Léderer Fruzsina

Neked is lehet olyan kifogástalan a külsőd, mint az övé.

El sem hisszük, hogy Cate Blanchett 47 éves. Egy tízest simán letagadhatna, ráadásul amellett, hogy fiatalos és fitt, a stílusérzéke is hibátlan. Bár nagyon elfoglalt, mindig van ideje arra, hogy magával foglalkozzon egy keveset, és ennek köszönheti gyönyörű külsejét.

Szerencsére kiderültek a trükkjei!

Természetesen, ahogyan mindenkinek, neki is megvannak azok a hétköznapi dolgai, amelyek bár pofonegyszerűek, nagyon jól működnek. A színésznő a bőrradírozásra esküszik, szerinte a heti három radírozástól ilyen puha és sima az arca. Mindig kímélő termékekkel és óvatosan radírozza a bőrét.

Légy következetes!


Cate-et nagyon érdekli a divat, de ha krémekről, lemosókról van szó, akkor nem. 15 éve rájött, melyik hidratáló és melyik lemosó működik az ő bőrén a legjobban, és ezekhez ragaszkodik, nem vet be helyettük éppen most divatos termékeket.

Olvasd el ezt is!
6 tipp, amivel smink nélkül is nagyszerűen nézhetsz ki

Cate Blanchett egyik leghíresebb mondatát, amit a szépségápolásról mondott, bátran bármikor idézzük:

"Ha szexelsz, szebb lesz a bőröd!"

Nos, bátran alkalmazzátok ezt a trükkjét, a pasitok is örülni fog.

Készíts házi pakolásokat profi termékekből!


A színésznő szerint nem az uborkapakolás vagy a mézes maszk válik be a legjobban, hanem a megfelelő termékek rétegezése. Ha a bőröd gyorsan beszívja a krémet, először krémezz, majd rétegezd olajjal és szérummal, ettől duplázódik a hatás.

Szedj probiotikumokat!


Ha a gyomrod egészséges, a bőröd is sokkal szebb lesz. Az emésztésedet elősegítheted probiotikumokkal, egészséges táplálkozással. A probiotikumok mindenkinek jót tesznek, így feltétlenül vezesd be azokat az étkezésedbe. Hidd el, pár héten belül meglátszik majd a bőrödön az egészség.

A színésznő rendszeresen masszírozza is az arcát, vagy ha van rá ideje, kozmetikushoz fordul egy arcmasszázsért. Ettől a vérkeringés élénkebb lesz, és a stressz-szintje is csökken.

Olvasd el ezt is!
Előtte-utána: 10 sztár, aki 40 felett lett igazán jó nő

Próbáld ki ezeket a tippeket!

Olvasd el ezt is!
13 szerepet játszik Cate Blanchett egyetlen filmben