6 tipp, amivel smink nélkül is nagyszerűen nézhetsz ki

Europress
Kata

Nincs kedved vagy időd sminkelni? Semmi gond, így is gyönyörű leszel!

Vannak olyan napok, amikor az embernek egyszerűen semmi kedve sminkelni, mielőtt kimenne az utcára, ám ilyenkor hajlamos azon aggódni, hogy nem lesz elég tökéletes a megjelenése. Pedig vannak olyan régi jó trükkök, melyek bevezetésével ugyanúgy csilloghatsz smink nélkül is - sőt, talán még jobban!

Rendezett szemöldök

Fontos, hogy valami keretet adjon az arcodnak, amit biztosítani tud a rendezett szemöldök is. Hogy igazán egészségesen nézzen ki szemöldökceruza nélkül is, használj rá ápoló gélt és olajokat éjjelre, nappal pedig fésüld át erre való kefével.

Élénk tekintet

Fontos, hogy megnyisd a tekinteted, amihez használj szempillagöndörítőt és átlátszó zselés szempillaspirált. A sötét karikákkal pedig úgy birkózhatsz meg, hogy rendesen kialszod magad, élénkítő szemkörnyékápolót választasz C-vitaminnal és a puffadást például hűvös uborka- vagy krumpliszeletekkel, illetve zöld teás borogatással enyhíted.

Fehér fogak

Az ápoltság egyik jele, ha a fogaid szépen, fehéren csillognak. Ez különösen fontos akkor, ha nem viselsz sminket: egy fehér fogsor nagyon sokat tud adni a megjelenésednek. Ezért használj fogfehérítőt vagy olyan fogkrémeket, melyek hatóanyagai ezen is dolgoznak.