Nem hiszed el, mit akart eleinte Ashton Kutcher a feleségétől, Mila Kunistól

Getty Images
Kerekes Vivien

Ma már ők Hollywood egyik álompárja, de a kapcsolatuk közel sem így indult.

Ashton Kutcher nagyon jóképű, Mila Kunis pedig egyszerűen gyönyörű, így elég egyetlen pillantást vetni rájuk, és máris tudjuk, hogy összepasszolnak. A színész viszont nemrég elmesélte, hogy eredetileg nem a családalapítás és a közös élet volt a céljuk. Azt már valószínűleg te is tudod, hogy még az Azok a 70-es évek című sorozatban találkoztak először, ahol egy párt alakítottak, de ezt követően elsodródtak egymástól. Ashton feleségül vette Demi Moore-t, Mila pedig a Reszkessetek betőrök főszereplőjével, Macaulay Culkinnal járt együtt.

Olvasd el ezt is!
Fiatalkori baklövések? Nem hiszed el, kikkel randiztak ezer éve a sztárok

Aztán 2012-ben, amikor mindketten szinglik voltak, összetalálkoztak egy buliban, és rögtön egymásra hangolódtak. De a szakítások miatt egyikük sem szeretett volna tartós kapcsolatot, így csak afféle barátság extrákkal viszony alakult ki közöttük.

Vicces volt, mert én épp akkor forgattam a Csak szexre kellesz című filmet, Mila pedig a Barátság extrákkalban szerepelt, így olyan volt, mintha ezt a két sztorit éltük volna át a való életben, egymással

- – mesélte Ashton egy interjúban.

Szóval, a két színész egyezséget kötött, és szigorúan csak a jó társaság és a szex miatt találkozgattak egymással – igazi párkapcsolat nélkül. Aztán ahogy telt az idő, annyira egymásra hangolódtak, hogy a határok kezdtek elmosódni. Végül mindkettejük számára egyértelművé vált, hogy itt már többről van szó, így rövidesen hivatalosan is egy párt alkottak, lassan két éve pedig már házasok.

Az alábbi fotók pedig csak még inkább bizonyítják, mennyire imádják egymást!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Mila Kunis és Ashton Kutcher szerelme képekben