Fiatalkori baklövések? Nem hiszed el, kikkel randiztak ezer éve a sztárok

Menyes Barbi

Fiatalkori botlásai mindenkinek vannak, és valószínűleg kevesen vállalják büszké az összes exüket. A sztárok is így vannak ezzel: lássuk, ki kivel volt együtt még az ősidőkben...

Ashton Kutcher és January Jones

Ashtonnak bizony Mila Kunis és Demi Moore előtt is volt sztárbarátnője. A színész és a Mad Man kulcsfigurája 1998-2001 között jártak, és a színésznő szerint Kutcher nem volt épp a legjobb társ. "Nem igazán támogatta a színészkedésemet, nem hitte, hogy tehetséges vagyok" - mesélte January évekkel később egy magazinnak.

Olvasd el ezt is!
Megan Foxék cuki babafotóitól te is elolvadsz!

David Gallagher és Megan Fox

Megan Fox ma már háromgyerekes édesanya, és a Beverly Hills 90210 egykori főszereplője, Brian Austin Green felesége. De úgy fest, Megan mindig is bukott a sorozatsztárokra, mert fiatalon a Hetedik mennyország szereplője, David Gallagher kedvese volt.

Matthew Morrison és Kristen Bell

Bell évekkel ezelőtt egy interjúban elmesélte, hogy még akkor randizott a Glee! sztárjával, amikor még mindketten a New York-i Egyetemre jártak. A színésznőnek jó emlékei vannak a románcról, így nem csoda, hogy nagy Glee rajongó lett.

Olvasd el ezt is!
A legrosszabb exeid listája

Justin Timberlake és Fergie

Jessica Biel férje fiatalon a dögös szőkékre bukott: Britney mellett a Black Eyed Peas szexi énekesnőjével, Fergie-vel is randizott. "Ő 16 volt, én 23" - mesélte egyszer a Where is the Love című sláger előadója, aki hozzátette, akkoriban jártak, amikor még nem került a képbe Britney Spears.

Ryan Reynolds és Melissa Joan Hart

Blake Lively vajon látta ezt a képet? Férje, Ryan Reynolds még elég ismeretlen volt Hollywoodban, amikor randizott a Sabrina, a Tini boszorkány sztárjával. Ryan akkoriban 17 éves volt, a lány 19, és egyszer egy interjúban elmesélte Melissa, hogy jókat csókolóztak, de túl fiatal volt hozzá a színész.

Lisa Kudrow és Conan O'Brien

Mielőtt Lisa befutott Phoebe szerepével a Jóbarátokban, a színésznő bizony együtt járt a világhírű műsovezetővel. "Nagyon okos, nagyon vicces, és imádta a humoromat" - mesélte egyszer a férfiról a színésznő. Végül közösen döntöttek úgy, hogy inkább barátok lesznek, és azok is maradtak!