Variációk övtáskára, aki bemutatja: Kendall Jenner

Ujvári Viki

Minden valószínűséggel a fesztiválszezon egyik kedvenc darabja lesz!

Ismételni tudjuk csak önmagunkat a retró témával kapcsolatban. A ’80-as és ’90-es évek rejtett tartalékai még mindig kifogyhatatlannak tűnnek, és mikor azt gondolnánk több dologró.l már nem lehet lesöpörni a vastag porréteget, akkor kiderül: tévedtünk

Olvasd el ezt is!
Övtáskák modern, trendi köntösben!

A divatházak kimondottan leleményesek ebből a szempontból, ha így folytatják a dolgot, még egy év múlva is az időgépben ülünk majd, miközben vastag sportzoknikban, fejpántokban és övtáskákban nyomulunk. Apropó övtáska! Egy ideje tudjuk már, hogy idén nyáron ezzel a kiegészítővel is bővül majd a repertoár pakolós fronton. Nem egy méretes darab, de most talán nem is a praktikumon van a hangsúly hanem azon, hogy egy újabb régi divatelemet keltettek életre. Már most, pár hónap leforgása alatt divatimádók milliói rajonganak érte, és minden valószínűséggel ez a szám csak nőni fog majd a fesztiválszezonban.

Azt gondoljuk, hogy a legjobb szemléltető alanyunk, az egyik legnépszerűbb It girl, Kendall Jenner lehet. Így tehát következzen ő és a változatos övtáska hordási szokásai:

Hagyományosan:

Esetleg keresztbe?

Olvasd el ezt is!
7 kiegészítő, amitől teljesen más lesz a kedvenc farmer-póló kombód

Mit gondolsz? Te is beszerzel egy övtáskát magadnak?