Övtáskák modern, trendi köntösben!

Ujvári Viki

Az övtáskákat már évek óta mindenki temeti, pedig nem kéne, hiszen ebben az új köntösben egész mutatósak lettek!

A hagyományos övtáskákat se kerülhette el az újdonság szele, és a divatházak egy része modern köntösbe bújtatta ezt a praktikus kis darabot.

A nők többsége inkább a kényelmes táskák híve, egészen pontosan azon daraboké, melyekben úgy fér el a fél életük, hogy a külvilág ebből mit sem érzékel. Tehát bátran kijelenthetjük, hogy a gyengébbik nem ruhatárában megtalálható az a feneketlen táska, ami Mary Poppinsnak volt - ha nem is ugyanaz, de mindenképpen valami hasonló. Viszont nincs mindig szükségünk ezekre a nagy batyukra és ilyen esetekben, remek trendi kiegészítő lehet egy ilyen kis táska.

Olvasd el ezt is!
A vödör táskák az idei téli szezon kedvencei
Vanessa Seward / Sonia Rykiel / Prada / Céline

A nyári szezon után, a téli időszakban is velünk maradnak ezek az angolul csak "fanny pack" név alatt futó darabok. A derekat körülölelő apróságok nem csak a karácsonyi bevásárlás alatt tehetnek jó szolgálatot, hanem akár buliba is nagyon jó választások lehetnek.


Mivel évek óta egy csendben, de annál biztosabban megbúvó trendről van szó, ezért street style fotókból sincs hiány...

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Övtáskák modern, trendi köntösben!
Olvasd el ezt is!
Imádjuk ezt a téli trendet: egy táskánál jobb a kettő!

Neked tetszik ez a fajta táska? Ha inkább a klasszikusabb fazonú női táskák híve vagy, az sem baj: nézz körül a Deichmann kínálatában, ahol rengeteg féle variáció közül választhatsz!