Hoppá! Az avolatte után megérkezett a répacino is

Izabella

Vajon hány dologba lehet még kávét tölteni?

Emlékszel, hogy néhány hete mekkorát robbant az avolatte, azaz az avokádó belsejébe tölött tejeskávé, amelynek a tejkrémjéből még csodás képeket is alkotnak a baristák? Ha azt hitted, a zöldségekbe töltött kávé trendje ezzel tetőpontjára ért, majd le is áldozott neki, nagyon tévedtél, hiszen újabb okosság pattant ki egy barista fejéből.

Olvasd el ezt is!
Mi lesz abból, ha keresztezik az Instagram két kedvencét? Avolatte!

Ha avokádóval működött, miért ne működne az édeskés ízű, vagány színű zöldséggel, a répával? Egy barista elkészítette, és sok másik utánacsinálta: elkészült a répacino, azaz a sárgarépába töltött cappuccino.

Miért is pazarolnál papírpoharakat, vagy mosogatnál bögréket, ha természetes anyagba is öntheted a cappuccinódat? Ráadásul a répa íze még jól is megy a kávéhoz, és miután kiittad a finom italodat, elfogyaszthatod a "bögrét" is hozzá.

Menő, igaz?

A répatorta mellé tökéletesen ajánlott!