Mi lesz abból, ha keresztezik az Instagram két kedvencét? Avolatte!

Léderer Fruzsina

Ennél hipszterebb dolog most nem létezik.

Ha valaha megnézted az Instagramot (márpedig tudjuk, hogy rendszeresen látogatod), biztosan nem egy képet láttál a most legtrendibbnek számító gyümölcsről, az avokádóról, a különleges kávékról már nem is beszélve.

A mesterien díszített latte art kávékból nincs hiány, és gyönyörűen megkomponált avokádós salátákat, szendvicseket és egyéb ételeket is nézegethetünk, amelyekből ihletet is meríthetnek a konyhában otthonosan mozgók.

Olvasd el ezt is!
Csodás avokádós pakolások a feszes bőrért

Az avokádónak már akkora kultusza lett az interneten, hogy egyre több olyan ruhát, kiegészítőt és relikviát gyártanak, amely a finomságot ábrázolja.

Mostanra tetőzött az őrület, és megalkotta egy kreatív barista azt, amire a kávé- és avokádómániások vártak: az avolattét, azaz a gyümölcs belsejébe töltött tejeskávét, amelynek a habjából még szebbnél szebb mintákat is készítenek.

Először a kávé kerül a félbevágott avokádóba, majd erre jön a forralt tej, amelynek krémje csodásan megmarad a gyümölcsben.

Az ötlet Ausztráliából jött, de már az egész világot elérte. Az internet népe szinte teljesen megőrült, amikor meglátta a kreációt.

Neked hogy tetszik?