Titkolja, de lebukott! Jön a harmadik baba a világsztárnál?

Getty Images
Kitti

Nagy pocakot villantott, de az ismerősei szerint nem várandós. Most akkor mi van?

Nézd meg ezt is!
Te is csípted a Kingsmant? Mert jön a következő rész sok új szereplővel és világsztárral – és itt van az előzetes is!

Halle Berry a minap egy csillogó ruhában jelent meg nyilvánosan, ami totálisan megmutatta, hogy a hasa a legkevésbé sem jellemezhető a "lapos" szóval, sőt! Kifejezetten gömbölyű, ráadásul a színésznő folyamatosan simogatta is.

forrás: Getty Images
forrás: Getty Images
Olvasd el ezt is!
Várandós a hercegné – meg is mutatta gömbölyödő pocakját

Halle Berry-ről már pár hete is azt pletykálták, hogy újra babát vár, ám ő nem erősítette meg a hírt, ráadásul az ismerősei szerint az nem is igaz. Vajon csak sokat evett, esetleg felpuffadt, és csak rájátszott azzal, hogy még fogta is a hasát? De akkor miért indultak meg azok a híresztelések korábban, hogy várandós? Nos, egyelőre nem tudni a választ, azonban bármi is legyen az igazság, hamarosan ki fog derülni…

Olvasd el ezt is!
5 kaja, amit ne fogyassz, ha szeretnél teherbe esni

Halle Berry egyébként már 50 éves, de Hollywoodban egyáltalán nem meglepő ebben a korban szülni. Két gyermeke van, egy kisfiú és kislány két különböző férfitól, Gabriel Aubry-tól és Oliver Martineztől. Utóbbi a férje, de azért azt mindannyian tudjuk, hogy a kapcsolatuk nem volt viharoktól mentes. Bármi is legyen tehát az igazság, mi csak azt kívánjuk, hogy Halle Berry boldog legyen két- vagy háromgyermekes anyukakánt is!