Férjez ment a gyönyörű színésznő, Emmy Rossum -– a ruháját érdemes megnézned!

Getty Images
Noémi

Oltár elé állt kedvesével Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője.

Olvasd el ezt is!
Micsoda meglepetés! Miranda Kerr titokban hozzáment milliárdos szerelméhez – íme, a részletek!

A Szégyentelenek című film sztárja, Emmy Rossum színésznő a hétvégén hozzáment szerelméhez, Sam Esmail rendezőhöz. A pár még 2015-ben jegyezte el egymást, most hétvégén pedig New York-ban, szűkkörű szertartás keretei között tették hivatalossá kapcsolatukat.

Már képek is készültek az ifjú párról; ugye, milyen csodaszép volt Emmy ebben a Carolina Herrerra-ruhában?

forrás: people.com

A színésznő és a Mr. Robot kreátorának kézfogóján olyan sztárok is megjelentek, mint Robert Downey Jr., William H. Macy, Rami Malek, Christian Slater, Charly Chaikin és Hilary Swank.

Olvasd el ezt is!
David Schwimmer kisfilmsorozatban kampányol a szexuális zaklatás ellen – „A családomban minden nő érintett, kivéve a lányom, hál istennek”

A 39 éves Esmail két év együttjárás után kérte meg a nála 9 évvel fiatalabb világsztár kezét. A páros 2014-ben ismerkedett meg, akkor a férfi rendezte a Comet című romantikus drámát, amiben Emmy és Justin Long szerepeltek.

Emmynek nem ez az első házassága: 2008 és 2010 között Justin Siegel felesége volt.

Gratulálunk az ifjú párnak!


Emmy beérte egyetlen esküvői ruhával is, mostanában azonban nagy divat a sztárok között, hogy nem egy, hanem két ruhában vonulni a nagy napon. Nézd meg, kik és hogyan választottak esküvői ruhákat a menyegzőre!

Nézd meg a galériánkat - 13 kép
5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén