Micsoda meglepetés! Miranda Kerr titokban hozzáment milliárdos szerelméhez – íme, a részletek!

Getty Images
Noémi

Miranda Kerr ismét feleség lett, nem is akárkié!

Olvasd el ezt is!
Orlando Bloom üzenetet küldött exe, Miranda Kerr szülinapjára – Ez állt benne

Kétségtelen, hogy Miranda Kerr a világ egyik leghíresebb modellje, ám évekkel ezelőtt mégis Orlando Bloom nejeként ismerte meg a világ. A pár azóta szétment, Miranda azonban nem vesztegette az idejét!

Olvasd el ezt is!
Meglepő – vagy mégsem? Újabb fiatal hollywoodi sztárt hódított meg Orlando Bloom

A csinos modell, üzletasszony és nem mellesleg édesanya összejött a Snapchat fiatal alapítójával, Evan Spiegellel, akivel igen jól megértették egymást a kezdetek óta.

A korkülönbség sem akadály a szerelmesek között: Mranda 34, kedvese 26 éves, a rosszakaróknak pedig nem lett igazuk, a pár ugyanis most szombaton titokban összeházasodott Kaliforniában. A buli pedig Spiegel Los Angeles-i otthonában volt, a hírek szerint elég szűk körűre sikerült: mindössze 40 fős volt a vendéglista. Ennek ellenére a bennfenntesek szerint minden maga volt a tökély: a stílus, az ételek, a hely mind kifogástalan voltak, és abszolút a modell szuper ízlését dícsérik.

Olvasd el ezt is!
Miranda Kerr most bebizonyította, hogy egy H&M ruhában is lehet valaki lehengerlő a vörös szőnyegen – FOTÓ

A pár 2014-ben találkozott egy vacsorán, 2015 óta vanak együtt. A Snapchat alapítója tavaly kérte meg szerelme kezét, akkor Miranda ezt a fotót mutatta a rajongóinak:

Gratulálunk az újdonsült házaspárnak!